Egy ismerős recept egy kis csavarral. A rántott pulykamell ebben a receptben igazán karácsonyi köntösbe öltözik a fahéj, csillagánizs és szegfűszeg kombinációjától! Ez egy felejthetetlen fogás lesz!

Fűszeres rántott pulykamell
Hozzávalók:
- pulykamell vékony szeletekre vágva
- a panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- só
- 1 kávéskanál őrölt fahéj
- 1 kávéskanál őrölt csillagánizs
- 1 kávéskanál őrölt szegfűszeg
- 1 kávéskanál őrölt édeskömény
- 1 kávéskanál őrölt szecsuáni bors
a sütéshez:
- olaj
A fűszereket összekeverjük és a zsemlemorzsához keverjük.
A húst a szokásos módon bepanírozzuk és forró olajban kisütjük. Figyeljünk rá, hogy a fűszerek miatt sötétebb a panírmorzsa, így a hús sötétebb bundájú lesz. Tetszőleges körettel tálaljuk.
