A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Fűszeres rántott pulykamell

2020. november 05. - Szeretem a pulykát
Egy ismerős recept egy kis csavarral. A rántott pulykamell ebben a receptben igazán karácsonyi köntösbe öltözik a fahéj, csillagánizs és szegfűszeg kombinációjától! Ez egy felejthetetlen fogás lesz!
2020_10_fuszeres_rantott_pulykamell2.jpg
Fűszeres rántott pulykamell
Hozzávalók:
  • pulykamell vékony szeletekre vágva
  • a panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • 1 kávéskanál őrölt fahéj
  • 1 kávéskanál őrölt csillagánizs
  • 1 kávéskanál őrölt szegfűszeg
  • 1 kávéskanál őrölt édeskömény
  • 1 kávéskanál őrölt szecsuáni bors
a sütéshez:
  • olaj
A fűszereket összekeverjük és a zsemlemorzsához keverjük.
A húst a szokásos módon bepanírozzuk és forró olajban kisütjük. Figyeljünk rá, hogy a fűszerek miatt sötétebb a panírmorzsa, így a hús sötétebb bundájú lesz. Tetszőleges körettel tálaljuk.
2020_10_fuszeres_rantott_pulykamell22.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3016275074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása