A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

A feta és a spenót jól megy egymáshoz

2020. március 28. - Szeretem a pulykát

Az előző receptünk spenótos volt. Ez most feta sajtos. A kettőt lehetne együtt is, mert elég jól megy egymáshoz a két alapanyag... Mindegy, most már külön szedve sütjük, tálaljuk, esszük:):)

2020_03_fetaval_sult_pulykamell2_nef_kicsi.jpg

Fetával sült pulykamell

Hozzávalók:

  • 50 dkg vékony szeletekre vágott pulykamell
  • 20 dkg feta jellegű sajt
  • 2 dl tejszín
  • bors
  • 1 teáskanál szárított rozmaring
  • olaj

A húst megmossuk és olajjal vékonyan kikent tűzálló tálba tesszük. A fetát összetörjük, elkeverjük a tejszínnel és a fűszerekkel és a húsra öntjük. 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Sült krumplival vagy tetszőleges körettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr5415557582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása