A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Lángoló pulykatál

2020. március 15. - Szeretem a pulykát

Nyugalom, nem gyújtottuk fel a kaját, de tényleg szinte lángol, ha megdöntjük csilipaprikával! Egyébként anélkül is finom:)

2020_03_langolo_pulykatal_kicsi.jpg

Lángoló pulykatál

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell kisebb darabokra vágva
  • 40 dkg zakuszka
  • 2-4 csilipaprika
  • olaj
  • a tálaláshoz: aprított petrezselyem 

 

A húst megmossuk, leszárítjuk. A paprikákat ledaráljuk és a zakuszkához keverjük. Sózzuk, és beleforgatjuk a húst. Tűzálló tálba öntjük és 180 fokon kb. 40 percig sütjük. Megszórjuk petrezselyemzölddel és tetszőleges körettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3515521246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása