A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulykafalatok... és más semmi!

2019. szeptember 12. - Szeretem a pulykát

Vannak olyan ételek, amik csak jók, úgy egyszerűen, ahogy vannak. Nem kell újítgatni, megváltoztatni a receptet, nem kell bele semmi extra. És nem is kell hozzá semmi. Hát ilyen a most következő fogás is:)

2019_09_pulykafalatok_kicsi.jpg

Pulykafalatok

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell csíkokra vágva
  • 2 evőkanál mustár
  • őrölt bors
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • a sütéshez: olaj
  • a tálaláshoz: tejfölös uborka

A megmosott hús lecsöpögtetjük, tálba szedjük, belekeverjük a mustárt és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk és forró olajban kisütjük.

Hidegen vagy melegen tejfölös uborkával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3715055284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása