A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Egyszerűen nagyszerű

2019. május 27. - Szeretem a pulykát

De tényleg, kipróbáltuk:) Könnyű elkészíteni, finom, egészséges. És mégis valami más, mégis egy kicsi újdonság a megszokott fogások között.

Tessék elkészíteni, hajrá:)

2019_04_kecskesajtos_magos_bundas_pulykamell_kicsi.jpg

Kecskesajtos, magos bundás pulykamell

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell szeletekre vágva
  • 25 dkg kecskesajt
  • 10 dkg magkeverék
  • őrölt bors
  • olaj
  • a tálaláshoz: petrezselyemzöld

A pulykamellet besózzuk és a magkeverékben megforgatjuk. A tűzálló tálat olajjal kikenjük, a húst belefektetjük és rámorzsoljuk a sajtot, megszórjuk a maradék magkeverékkel. Lefedve 180 fokon kb. 40 percig sütjük, petrezselyemzölddel és tetszőleges körettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr7114825826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása