Igazán nem vádolhattok azzal, hogy nem főzünk Nektek változatosan: hát most jöjjön egy igazi, hamisítatlan menzás kaja gyerekkorunkból:)
Hiába a rossz emlékek, mi szeretjük, legalábbis, ahogy mi készítjük.

Zöldborsófőzelék pulykavirslivel
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 kg fagyasztott zöldborsó
- 1 dl tejföl
- 1 dkg liszt
- 2-3 teáskanál szárított majoránna
- só
- őrölt bors
- 4 pár pulykavirsli
- a sütéshez: vaj
A zöldborsót annyi sós, borsos, majorannás vízben, amennyi éppen ellepi, megfőzzük. Ha megpuhult, hozzákeverjük a liszttel elkevert tejfölt és még pár percig főzzük.
A virslit bevagdossuk és a vajon pirosra sütjük, a főzelékkel tálaljuk.