A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Zöldborsófőzelék pulykavirslivel

2019. május 23. - Szeretem a pulykát

Igazán nem vádolhattok azzal, hogy nem főzünk Nektek változatosan: hát most jöjjön egy igazi, hamisítatlan menzás kaja gyerekkorunkból:)

Hiába a rossz emlékek, mi szeretjük, legalábbis, ahogy mi készítjük. 

2019_05_zoldborsofozelek_pulykavirslivel_kicsi.jpg

Zöldborsófőzelék pulykavirslivel

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg fagyasztott zöldborsó
  • 1 dl tejföl
  • 1 dkg liszt
  • 2-3 teáskanál szárított majoránna
  • őrölt bors
  • 4 pár pulykavirsli
  • a sütéshez: vaj


A zöldborsót annyi sós, borsos, majorannás vízben, amennyi éppen ellepi, megfőzzük. Ha megpuhult, hozzákeverjük a liszttel elkevert tejfölt és még pár percig főzzük.
A virslit bevagdossuk és a vajon pirosra sütjük, a főzelékkel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr7714825710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása