A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Aprópecsenye

2019. március 16. - Szeretem a pulykát

Hiába, egyszerűen szeretjük az olyan ételeket, amelyeket gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni. Ilyen a most következő aprópecsenye is. Nyami:) 

2019_03_zoldborsos_apropecsenye_kicsi.jpg

Zöldborsós aprópecsenye

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell apró csíkokra vágva
  • 15 dkg húsos szalonn csíkokra vágva
  • 1 vöröhagyma apróra vágva
  • 30 dkg zöldborsó
  • 2 dl alaplé
  • őrölt bors
  • 1-2 evőkanál mustár
  • olaj

A szalonnát zsírjára pirítjuk, a zsiradékon megpároljuk a hagymát, hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük. Felöntjük az alaplével, belekeverjük a fűszereket, a mustárt és addig főzzük, amíg amíg a hús meg nem fő. Belekeverjük a zöldborsót, még pár percig főzzük, majd tetszőleges körettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr4214683002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása