Hiába, egyszerűen szeretjük az olyan ételeket, amelyeket gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni. Ilyen a most következő aprópecsenye is. Nyami:)
Zöldborsós aprópecsenye
Hozzávalók:
- 50 dkg pulykamell apró csíkokra vágva
- 15 dkg húsos szalonn csíkokra vágva
- 1 vöröhagyma apróra vágva
- 30 dkg zöldborsó
- 2 dl alaplé
- só
- őrölt bors
- 1-2 evőkanál mustár
- olaj
A szalonnát zsírjára pirítjuk, a zsiradékon megpároljuk a hagymát, hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük. Felöntjük az alaplével, belekeverjük a fűszereket, a mustárt és addig főzzük, amíg amíg a hús meg nem fő. Belekeverjük a zöldborsót, még pár percig főzzük, majd tetszőleges körettel tálaljuk.