Hozzávalók
40 dkg csíkokra vágott pulykamell
10 dkg húsos szalonna
15 dkg pulykacombsonka
4-5 ecetes uborka
2 evőkanál sűrített paradicsom
só
őrölt bors
2 evőkanál olaj
a tálaláshoz:
apróra vágott petrezselyemzöld
Az olajban megsütjük a szalonnát, kivesszük, félretesszük. Ugyanabban az olajban átsütjük a húst, megsózzuk, ezt is kiszedjük és félretesszük. A szalonnás olajba rakjuk a csíkokra vágott sonkát, valamint a felcsíkozott ecetes uborkát, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, lassú tűzön összepároljuk, visszatesszük bele a szalonnát és a húst, az ételt apróra vágott petrezselyemzölddel tálaljuk.
Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!