A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulykatokány hentes módra

2018. január 29. - Szeretem a pulykát

pulykatokany_hentes_modra.png
Hozzávalók

40 dkg csíkokra vágott pulykamell
10 dkg húsos szalonna
15 dkg pulykacombsonka
4-5 ecetes uborka
2 evőkanál sűrített paradicsom

őrölt bors
2 evőkanál olaj

a tálaláshoz:
apróra vágott petrezselyemzöld

Az olajban megsütjük a szalonnát, kivesszük, félretesszük. Ugyanabban az olajban átsütjük a húst, megsózzuk, ezt is kiszedjük és félretesszük. A szalonnás olajba rakjuk a csíkokra vágott sonkát, valamint a felcsíkozott ecetes uborkát, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, lassú tűzön összepároljuk, visszatesszük bele a szalonnát és a húst, az ételt apróra vágott petrezselyemzölddel tálaljuk.

Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr113614315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása