A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Hoppá, Fördős Lajos pulykát készít! De még milyet!:)

2023. december 22. - Szeretem a pulykát

A Magyar Pulykaszövetség felkérésére az egyik legismertebb hazai chef, Fördős Lajos megmutatja, hogy Ő milyen pulykaételt készítene Karácsonyra. Ám akad egy kihívója, ezáltal a "Töltött pulyka viadal" keretében Domával kellett megküzdenie. 

Lássuk a részleteket:

https://streetkitchen.hu/brutalis-fogasok/gesztenyevel-toltott-pulykamell/

Továbbbi részletek: 

https://streetkitchen.hu/brutalis-fogasok/gesztenyevel-toltott-pulykamell/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr5318286383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása