A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Hu, ez nagyon finom

2020. február 14. - Szeretem a pulykát

Paradicsomos tejszínben főtt pulyka Hozzávalók: 50 dkg pulykamell kockára vágva 2 dl zsíros tejszín 1 dl alaplé 2 gerezd fokhagyma 1 teáskanál szárított oregánó 1 teáskanál szárított bazsalikom 1 teáskanál szárított majoránna 5-8 dkg frissen reszelt parmezán 1 evőkanál sűrített…

Tovább

Utazzunk mediterrán tájakra:)

Legalábbis, ami az ízeket illeti, egy finom ebéddel kényeztethetjük magunkat nyugodtan, íme: Mediterrán pulykaragu Hozzávalók: 50 dkg pulykamell apró darabokra vágva 15-20 dkg pulykakolbász 1 lilahagyma 1 gerezd fokhagyma 1-1 piros és sárga paprika 1 hámozott paradicsom konzerv 1,5 dl…

Tovább

Itt aztán van mit aprítani...

A sok hozzávaló nem feltételenül jelent mindig sok munkát, de most itt azért dolgozni kell. De megéri:) Bátaszéki pulykamell Hozzávalók: 1 kg pulykamell szeletekre vágva 50 dkg gomba szeletekre vágva 1 vöröshagyma apróra vágva 10 dkg húsos vékonyra szeletelt szalonna 1 evőkanál olaj 2…

Tovább

Pulykanyak leves

Pulykanyak leves - ahány ház, annyi szokás, hogy ki mikor, mivel és hogyan főzi. Szerintünk így könnyű és finom, és szinte bármikor megesszük.  Pulykanyak leves Hozzávalók: 3 pulykanyak 1 vöröshagyma 3-5 sárgarépa 2 fehérrépa 1 kisebb zeler 1 -2 gerezd fokhagyma só fekete szemes…

Tovább