A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Nem csak salátában ismerjük a Capresét:)

2020. február 17. - Szeretem a pulykát

Ezért most a Caprese pulykát ajánljuk figyelmetekbe:

2020_02_caprese_pulykamell2_kicsi.jpg

Caprese pulykamell

Hozzávalók:

  • 50 dkg-1 kg pulykamell
  • 1-2 mozzarella 
  • 4-5 paradicsom szeletekre vágva
  • őrölt bors
  • friss bazsalikom szeletekre vágva
  • olaj

A megmosott húst keresztben több helyen bevagdossuk, ügyelve, hogy ne vágjuk át teljesen a húst, hogy az egész darab hús egyben maradjon. Sózzuk, borsozzuk, bekenjük olajjal, majd minden vágatba teszünk 1-1 szelet mozzarellát, paradicsomot és bazsalikomot. 

A tetejét is meglocsoljuk kevés olajjal, tűzálló tálba tesszük és kb. ½ dl vizet öntünk mellé, majd lefedés nélkül, 180 fokon kb. 45 perc alatt készre sütjük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3615469304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása