A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Zöldséges pulykaragu

2020. február 26. - Szeretem a pulykát

Folytatjuk a zöldségmániát, most egy raguval...hmmmmmmm

2020_02_zoldseges_pulykaragu2_kicsi.jpg

Zöldséges pulykaragu

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell nagyobb kockára vágva
  • 1 vöröshagyma
  • 3-4 sárgarépa
  • 2 krumpli
  • 1 sűrített paradicsom konzerv
  • 15 dkg zöldborsó
  • őrölt bors
  • olaj

Az apróra vágott hagymát az olajon megpirítjuk. Rátesszük a húst és fehéredésig sütjük. Belekeverjük a paradicsompürét, pár percig kevergetjük, majd felöntjük 1 liter vízzel, belekavarjuk a felkarikázott sárgarépát, és a felkockázott krumplit és addig főzzük, amíg minden meg nem puhul. Az utolsó 5 percben hozzá keverjük a zöldborsót, pár percig rotyogtatjuk, majd tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr615488124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása