A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Parmezános gomba pulykamellel

2020. október 06. - Szeretem a pulykát

Egy gyors és elképesztően egyszerű fogás, a pulyka és a parmezános gomba keveréke! Próbáld ki a rohanós napokon!

 

2020_09_parmezanos_gomba_pulykamellel.JPG

Parmezános gomba pulykamellel

Hozzávalók:
  • 50 dkg pulykamell csíkokra vágva
  • 50 dkg csiperke vékony szeletekre vágva
  • 1 vöröshagyma apróra vágva
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 citrom leve
  • 2-5 dkg frissen reszelt parmezán
  • frissen őrölt bors
  • petrezselyemzöld
Az olajon a hagymát üvegesre dinszteljük, hozzákeverjük a gombát és zsírjára pirítjuk.
Belekavarjuk a megmosott, leszárított húst és készre főzzük. 
Amikor elkészült, meglocsoljuk a citromlével, megszórjuk a sajttal, átforgatjuk és apróra vágott petrezselyemmel tálaljuk.
2020_09_parmezanos_gomba_pulykamellel2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3416223174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása