A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Olasz tepsis pulykamell

2020. október 02. - Szeretem a pulykát

Igazi családi ebéd egyenesen Olaszországból. Ciao:)

2020_09_olasz_tepsis_pulykamell3_kicsi.jpg

Olasz tepsis pulykamell

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell vékony szeletekre vágva
  • 10 dkg olvasztott vaj
  • 1 evőkanál szárított bazsalikom
  • 1 evőkanál szárított oregánó
  • 1 evőkanál szárított majoránna
  • őrölt bors
  • 1 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 1 kisebb vöröshagyma finomra reszelve
  • olaj
  • a tálaláshoz: friss saláta és petrezselyemzöld

A fűszereket összekeverjük. A megmosott, leszárított húst bekenjük a vajjal, megforgatjuk a fűszerekben. A sütőtálat kivajazzuk, a húsokat belefektetjük és 200 fokon kb. 25 perc alatt készre sütjük. Friss salátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3216221354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása