A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Spenótos-fetás pulykatál

2020. szeptember 14. - Szeretem a pulykát

Nagyon szeretjük. Nagyon finom. Szóval csak szuperlatívuszokban tudunk erről beszélni, de aki kóstolta, az tudja miért:) Esetleg még bacon-nel lehet tuningolni... 

2020_08_spenotos_fetas_pulykatal2_kicsi.jpg

Spenótos-fetás pulykatál

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell kockára vágva
  • 25 dkg spenót
  • 20 dkg feta sajt
  • 2 dl tejszín
  • őrölt bors
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • olaj

továbbá: főtt tészta 

A húst az olajon fehéredésig főzzük. Felöntjük a tejszínnel, beletördeljük a fetát és elkeverjük benne a spenótot és a fokhagymát. Addig főzzük, amíg a hús meg nem fő. Hozzákeverjük a főtt tésztát, tűzálló tálba öntjük és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Forrón tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr8616185302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása