A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Trikolor pulykatál 

2020. szeptember 11. - Szeretem a pulykát

Menzakaja, de nagyon, viszont nemcsak könnyű elkészíteni, hanem finom is. A receptben nincsen, de egy kis kolbásszal is lehet vadítani:)

2020_08_trikolor_pulykatal_kicsi.jpg

Trikolor pulykatál 

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell nagyobb kockára vágva
  • 20 dkg (fagyasztott) zöldbab
  • 1 kápia vagy pritamin paprika csíkokra vágva
  • 1 lila hagyma felcsíkozva
  • 2 dl tejföl
  • őrölt bors
  • 1 evőkanál mustár
  • vaj vagy olaj
  • a tálaláshoz: főtt rizs

A hagymát. a zsiradékon megpároljuk. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük. Belekeverjük a zöldbabot, a paprikát, a tejfölt, a mustárt, sózzuk, borsozzuk és készre főzzük. Főtt rizzsel vagy tetszőleges körettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr2716185290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása