A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Mustárszószos pulykamell:)

2020. június 14. - Szeretem a pulykát

Majdnem olyan, mint egy menzás kaja, dehát mégsem, mert az otthoni azért messze van attól. Ennél egyszerűbb fogás most nem jutott eszünkbe, úgyhogy ezt fel lehet venni a gyors-ebédek vagy -vacsorák listájára. 

Jó étvágyat:) 

2020_05_mustarszoszos_pulykamell-001_kicsi.jpg

Mustárszószos pulykamell 

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell vékony szeletekre vágva
  • olaj
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 2-4 evőkanál (csípős) mustár
  • őrölt bors
  • a tálaláshoz: sült krumpli + apróra vágott újhagyma vagy snidling

 

A hús minden oldalát az olajon pirosra sütjük. Hozzáadjuk a szójaszószt, és lefedve pár percig puhítjuk, majd a szaftba belekeverjük a mustárt, sózzuk, borsozzuk, még pár percig főzzük, majd sült krumplival, borssal és apróra vágott újhagymával megszórva tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr7915736224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása