Pulykalapcsánka. Hogy mi? Igen, lapcsánka, tócsni és még biztosan van pár neve. De egy biztos: nagyon finom, és ebben a verzióban is, úgyhogy ne féljetek az újtól, tessék kipróbálni, jó étvágyat!

Pulykalapcsánka
Hozzávalók:
- 50 dkg pulykamell finomra darálva
- 2 evőkanál pulykahús fűszersó
- 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 15 dkg sajt reszelve
- 2-3 tojás
- 1 kisebb csokor petrezselyem apróra vágva
- 1 dl zsíros tejföl
- a sütéshez: olaj
A hozzávalókat összekeverjük. Forró olajban 2-3 evőkanálnyi adagokat a serpenyőbe téve, ellapítva addig sütünk, amíg mindkét oldala pirosra sült. Magában vagy tetszőleges körettel tálaljuk.