A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Tényleg kell az a libazsír

2019. szeptember 10. - Szeretem a pulykát

Libazsír a gyrosban? Igen, higgyétek el nagyon finom lesz, felteszitek vele az i-re a pontot. Jó étvágyat:)

2019_08_hazi_gyros_kicsi.jpg

Házi „gyros“ pulykából

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell
  • 2-4 evőkanál gyros fűszerkeverék
  • libazsír
  • lila káposzta vékonyra szeletelve
  • jégsaláta felaprítva
  • vöröshagyma vékonyra vágva
  • paradicsom
  • pita
  • sűrű joghurt

A húst megmossuk, 1 órára mélyhűtőbe tesszük, majd 2 mm-es darabokra aprítjuk. Összekeverjük a fűszerrel és forró zsírban pirosra, ropogósra sütjük. Pitával, zöldségekkel, sűrű joghurttal meglocsolva tálaljuk.

Tipp: az így előkészített húst grillsütőben is pirosra, ropogósra süthetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3015055276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása