A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Barackos pulykasaláta

2019. augusztus 30. - Szeretem a pulykát

Amíg szezonja van és nem kerül aranyárba, addig kell venni barackot. És például ilyen finom salátát készíteni, ami a nyári étkezéseket tudja feldobni. 

2019_08_barackos_dios_pulykasalata_kicsi.jpg

Barackos-diós pulykasaláta

Hozzávalók: 

  • 50 dkg pulykamell apró kockára vágva
  • a sütéshez: olaj
  • majonéz
  • sült pulyka fűszersó
  • 2 barack apró kockára vágva
  • 1 citrom 
  • (pekán)dió
  • friss saláta

A húst az olajban pirosra sütjük, kihűtjük. 

A majonézhez keverjük a fűszert, a citrom levét és a barackot, beleforgatjuk a húst. A diót száraz serpenyőben megpirítjuk és a salátára szórjuk. Friss salátával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr615019122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása