A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Ham and eggs spagetti

2019. június 16. - Szeretem a pulykát

Majdnem reggeli, de mégsem. Azt hiszed nem ebéd, pedig az. Ilyet még biztosan nem csináltatok, hát hajrá, tessék kipróbálni:)

2019_06_ham_and_eggs_spagetti2_kicsi.jpg

Ham and eggs spagetti

Hozzávalók személyenként:

  • 10 dkg pulykasonka
  • 2 dkg vaj
  • 1 tojás
  • 5 dkg spagetti
  • 1/2 dl tejszín
  • parmezán
  • őrölt bors
  • frissen reszelt szerecsendió

A tésztát kifőzzük, félretesszük.

A sonkát apróra vágjuk és a vajon megpirítjuk, kiszedjük, a tésztához keverjük. A tojásból a visszamaradt vajon tükörtojást sütünk.

A tejszínt felmelegítjük, belekeverjük a sonkás tésztát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a szerecsendióval és a frissen reszelt parmezánnal, tányérba szedjük és a tükörtojással tálaljuk

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr6614891608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása