A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Egy szolid ebéd ötlet:)

2019. április 15. - Szeretem a pulykát

Arra gondoltunk, hogy most csak valami gyors és egyszerűt készítünk. Egy kis pulykát:) És még bor is lesz benne:)

2019_04_feherboros_pulykaragu_kicsi.jpg

Fehérboros pulykaragu

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell apró darabokra vágva
  • 1 vöröshagyma
  • 2 sárgarépa
  • frissen őrölt bors
  • 2-3 evőkanál mustár
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl tejföl
  • olaj vagy vaj
  • a tálaláshoz: főtt rizs

Az apróra vágott hagymát a vajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük, majd belekeverjük a felaprított sárgarépát. Pár percig pirítjuk, belekeverjük a mustárt, felöntjük a borral, megszórjuk a fűszerekkel és fedő alatt addig főzzük, amíg a hús és a répa is megpuhul. Belekeverjük a tejfölt, pár percig rotyogtatjuk, majd főtt rizzsel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr514749633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása