A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Téli vitaminsaláta pulykahússal

2018. február 06. - Szeretem a pulykát

teli_vitaminsalata.png
Hozzávalók 4 személyre

50 dkg pulykamell
2-4 (vér)narancs
friss saláta
olívabogyó

őrölt bors
vaj

az öntethez:
1 (vér)narancs leve (kb. 1/2 dl)
1/2 dl almaecet
1 dl olívaolaj

őrölt bors

A húst vékony csíkokra vágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, sózzuk, borsozzuk, és a vajon pirosra sütjük. Az öntet hozzávalóit összekeverjük. A húst a salátával, szeletelt naranccsal, olívabogyóval összekeverve, az öntettel meglocsolva tálaljuk.

Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr5813639146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása