Engedünk a közelgő tavasz csábításának és könnyedebb fogással jövünk, mi más lehetne ez, mint egy szuper saláta. Nyami:)
Szezámkrémes pulykasaláta
Hozzávalók:
- 50 dkg pulykamell vékony csíkokra vágva (a legjobb, ha mi sütjük ki)
- só
- olaj
a salátához:
- 1 kígyóuborka csíkokra vágva
- 1 csokor újhagyma karikára vágva
- 2 evőkanál szezámkrém
- 1 citrom leve
- 2 evőkanál szójaszósz
- só
- friss saláta
- (fekete) szezámmag
A húst besózzuk és az olajon pirosra sütjük.
A saláta szószához a szezámkrémet elkeverjük a citromlével, az olajjal és a sóval. Beleforgatjuk a húst, az uborkát, megszórjuk a hagymával, a szezámmaggal és a salátával tálaljuk.