Most egy szuper hétvégi receptet ajánlunk, ami valójában igazi klasszikus, hiszen ki ne ismerné a "tárkonyos pulyka" recepteket - mi most egy tárkonyos-gombás verziót mutatunk. Jó étvágyat a családi ebédhez:)

Tárkonyos-gombás pulyka
Hozzávalók:
- 50 dkg pulykamell csíkokra vágva
- 50 dkg csiperke felszeletelve
- 2 vöröshagyma apróra vágva
- 3 dl tejföl
- 1 evőkanál szárított tárkony
- só
- őrölt bors
- olaj vagy vaj
A zsiradékon a hagymát megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát és zsírjára pirítjuk. Belekeverjük a megmosott, lecsepegtetett húst és fehéredésig főzzük. Belekeverjük a tejfölt és a fűszereket és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Tetszőleges körettel tálaljuk.