A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Virslis svéd gombasaláta

2020. december 10. - Szeretem a pulykát

A pulyka virsliként is isteni! Kóstoltad már? Ha nem akkor szinte kötelező ezzel a recepttel kezdened! 

2020_12_virslis_sved_gombasalata.JPG

Virslis svéd gombasaláta

Hozzávalók:

  • 2 pár pulykavirsli
  • 25 dkg csiperkegomba vékonyra szeletelve
  • 1 kisebb vöröshagyma apróra vágva
  • 1 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 2 dl sűrű paradicsompüré
  • frissen őrölt fekete bors
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál frissen facsart citromlé
  • kevés cukor

Az olajon a felkarikázott virslit ropogósra sütjük, kiszedjük, félretesszük.
Megdinszteljük a kétféle hagymát. Hozzáadjuk a gombát, zsírjára pirítjuk. Belekeverjük a paradicsompürét, a fűszereket, a citromlevet, az édesítőszert, és addig pároljuk, amíg a gomba meg nem puhul. Beleforgatjuk a virslit és tálaljuk.2020_12_virslis_sved_gombasalata2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr7816327440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása