A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Sonkás főtt kukorica

2020. augusztus 26. - Szeretem a pulykát

Kukoricát enni nyáron talán az egyik legjobb dolog. Igen ám, de mi lenne, ha egyszer megbolondítanánk? Csak úgy, miért is ne, csak a játék kedvéért? Ez történt most is, annyira egyszerű, de annyira jó... 

2020_08_sonkas_fott_kukorica_kicsi.jpg

Sonkás főtt kukorica

Hozzávalók személyenként:
  • 1 főtt kukorica
  • 5 dkg pulykacomb sonka
  • vaj
  • bors
A vajon megpirítjuk az apróra vágott sonkát, kiszedjük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékon átmelegítjük a kukoricát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a sonkával és tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr5216176970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása