A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Hú de szeretjük, hú de rég volt, hú de megennénk minden nap, úgy de nem diétás

2020. augusztus 14. - Szeretem a pulykát

Ez úgy jó, ahogy van. Általában szeretjük az ilyen recepteket. Még egy jó bor kell mellé és kész is:)

2020_07_pulykatoportyu_kicsi.jpg

Pulykatöpörtyű
Hozzávalók:
  • 50 dkg pulykamell apró darabokra vágva
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • 1 kávéskanál őrölt köménymag
  • 1 kávéskanál darált/reszelt fokhagyma
  • kb. 25 dkg zsemlemorzsa
  • a sütéshez: olaj
  • a tálaláshoz: saláta

A fűszereket összekeverjük és a húst beleforgatjuk. 30 percre félretesszük. Olajat melegítünk és a a húst a zsemlemorzsába forgatjuk, majd a forró olajban pirosra sütjük. Papírtörlőre szedjük, lecsöpögtetjük, majd friss salátával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr4216086456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.