A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Pulykalapcsánka

2019. november 17. - Szeretem a pulykát

Pulykalapcsánka. Hogy mi? Igen, lapcsánka, tócsni és még biztosan van pár neve. De egy biztos: nagyon finom, és ebben a verzióban is, úgyhogy ne féljetek az újtól, tessék kipróbálni, jó étvágyat!

2019_11_pulyalapcsanka_kicsi.jpg

Pulykalapcsánka

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell finomra darálva
  • 2 evőkanál pulykahús fűszersó
  • 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 15 dkg sajt reszelve
  • 2-3 tojás
  • 1 kisebb csokor petrezselyem apróra vágva
  • 1 dl zsíros tejföl
  • a sütéshez: olaj

A hozzávalókat összekeverjük. Forró olajban 2-3 evőkanálnyi adagokat a serpenyőbe téve, ellapítva addig sütünk, amíg mindkét oldala pirosra sült. Magában vagy tetszőleges körettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr6615301142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.