A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Igen, ilyet nem csak boltban kapni, ha nem Te is megtudod csinálni

2019. október 21. - Szeretem a pulykát

Jól néz ki? Igen. Finom? Igen. 

Szerintem mindenkinek ismerős ez a finomság, mert a pékségekben sok helyen lehet kapni. De minek vegyük meg, ha mi is eltudjuk készíteni? Jó kérdés:)

2019_10_pulykavirslis_sorkorcsolya_kicsi.jpg

 

Pulykavirslis sörkorcsolya

Hozzávalók:

  • 1 csomag készre nyújtott leveles tészta
  • 6-8 pulykavirsli
  • mustár
  • a kenéshez: 1 tojás
  • végül a szóráshoz (fekete)szezámmag

A levelestésztát kitekerjük és mustárral megkenjük, kb. 1,5 cm-es csíkokat vágunk belőle. A virsliket félbe vágjuk és 1-1 tésztacsíkkal betekerjük őket. Vékonyan lekenjük mustárral és a villával felvert tojással, megszórjuk a szezámmaggal és 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Forrón, ketchuppal tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr5015243804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása