A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulykakolbászos paradicsomsaláta

2019. augusztus 21. - Szeretem a pulykát

Brutál jó kaja, higgyétek el, elég csak ránézni. Próbáljátok ki és várjuk a beszámolókat:)

2019_08_kolbaszos_paradicsomsalata_kicsi.jpg

Pulykakolbászos paradicsomsaláta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg pulykakolbász karikára vágva
  • 1 kg koktélparadicsom négy felé vágva
  • 2 lila hagyma apróra vágva
  • 4 evőkanál balzsamecetkrém
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • őrölt bors
  • a tálaláshoz: apróra vágott petrezselyemzöld

A kolbászt száraz serpenyőben ropogósra sütjük. A többi hozzávalót összeforgatjuk. Belekeverjük a kolbászt és a kisült zsírját is és a petrezselyemmel megszórva tálaljuk

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr2515010332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása