A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Best of Makó

2019. augusztus 17. - Szeretem a pulykát

Ki járt Makón? És ki evett már ilyen finomságot? Biztos sokan, mert igazi magyaros étel, és amilyen egyszerű, olyan finom, úgyhogy nem is érdemes többet ide írni.... jó étvágyat!:)

2019_07_makoi_pulykaszelet_kicsi.jpg

Makói pulykaszelet

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamellfilé 
  • 2 dkg vaj
  • 2-4 vöröshagyma
  • olaj
  • a tálaláshoz:
  • petrezselymes újburgonya

A húst a vajon pirosra sütjük, félretesszük. A hagymát karikára vágjuk és forró olajban kisütjük. A húst a hagymával megszórva, petrezselymes újburgonyával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr2715010328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása