Ilyen még nem volt. Pedig nagyon egyszerű, egészséges és a finom. Igen, ezek a jelszavaink, ha pulykás ételről van szó, de láthatjátok, hogy zömében ilyeneket prezentálunk Nektek.
Ezt is jó szívvel ajánljuk, kóstoljátok meg és várjuk a véleményeket:)
Töltött gomba
Hozzávalók:
- 50 dkg darált pulykacomb
- 1 vöröshagyma apróra vágva
- 1-2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 dl paradicsompüré
- 1 evőkanál szárított bazsalikom
- 1 evőkanál szárított oregánó
- 1 evőkanál szárított majoránna
- só
- őrölt bors
- olaj
Továbbá:
- 50-70 dkg nagy gombafej
- mozzarella
A gombát megtisztítjuk, a tönköket kiszedjük, apróra vágjuk. Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, a gombát. Hozzákeverjük a húst, a fűszereket és a paradicsompürét. A gombafejeket megtöltjük a masszával és 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. A tetejére tesszük a sajtot és még 10 percig sütjük majd tálaljuk.