A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Tárkonyos pulykaragu

2019. április 10. - Szeretem a pulykát

Tárkonyos pulykaragu

Van ennél pulykásabb recept? Van ennél népszerűbb és ismertebb? Talán a leves formula, de ez sem rossz, sőt:)

2019_04_tarkonyos_pulykaragu_kicsi.jpg

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell apró darabokra vágva
  • 1 vöröshagyma
  • frissen őrölt bors
  • 2-3 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál szárított tárkony
  • 1 dl tejszín
  • olaj vagy vaj

Az apróra vágott hagymát a vajon megdinszteljük. Hozzákeverjük a húst és fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a tárkonnyal, felöntjük a tejszínnel és kevés vizet adunk hozzá. Fedő alatt puhára főzzük a húst, belekeverjük a mustárt, pár percig még rotyogtatjuk, majd tálaljuk.

Köretnek szinte bármi jó, mi rizzsel szeretjük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3714749555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása