A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pirított pulykamell

2019. február 18. - Szeretem a pulykát

Egy recept, ami mindig jó, ha talonban van: bármikor bevethető, nagyon sokféle ételhez jó alapot jelent, finom, gyors és egyszerű. Ilyenek ezek a pulykás ételek:)

2019_02_piritott_pulykamell_kicsi.jpg

Pirított pulykamell

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell
  • 1 evőkanál pulyka fűszersó
  • zsír vagy vaj vagy olaj

A húst megmossuk és 2-3 órára mélyhűtőbe tesszük. Amikor keményre, de még vághatóra fagyott, éles késsel 1-2 mm-es darabokra vágjuk. Megszórjuk a fűszerrel és forró zsiradékban pirosra sütjük. Tálalhatjuk salátával magában, pitába töltve vagy tetszőleges körettel hidegen vagy melegen is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr4014622306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása