A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Csicseriborsós fasírt

2019. január 27. - Szeretem a pulykát

Ismét egy kis újítás: fasírt, ami mindenki számára ismerős, ám most nem is akárhogy, hanem csicseriborsóval. Ez a nagyszerű hozzávaló csodás dolgot tesz minden fogással, érdemes kísérletezni vele, de kezdjétek ezzel!:)

2019_csicseriborsos_fasirt_kicsi.jpg

Csicseriborsós fasírt

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált pulykafelsőcomb
  • 20 dkg konzerv csicseriborsó finomra pürésítve
  • 1 csokor friss koriander apróra vágva
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2-4 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 tojás
  • 1 teáskanál őrölt római kömény
  • frissen őrölt bors
  • a sütéshez: olaj
  • a tálaláshoz: humusz + pita

A hozzávalókat összegyúrjuk, diónyi gombócokat formálunk belőle és forró olajban kisütjük. Forrón vagy hidegen humusszal és pitával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr7314579122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása