A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Narancsos-fehérboros pulykasült

2019. január 24. - Szeretem a pulykát

Elég gyors és egyszerű recept, lehet talán ezért nem jut eszünkbe ezekkel az össztevőkkel egy pulykasültet készíteni. Pedig nagyon jó, higgyétek el:) A sültet adjuk, a köretet Rátok bízzuk:)

2019_01_narancsos_feherboros_pulykafelsocomb2_kicsi.jpg

Narancsos-fehérboros pulykafelsőcomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg filézett pulykafelsőcomb
  • 2 narancs
  • 2 dl fehérbor
  • őrölt bors
  • 1 vöröshagyma apróra vágva

 

A hagymát elkeverjük a narancs levével és a fehérborral. A húst megmossuk, minden oldalát sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk a boros páccal. 180 fokon lefedve 1 órát sütjük, közben többször meglocsoljuk a boros páccal, majd 30 percig fedő nélkül sütjük és tetszőletes körettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr4314579072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása