A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Boldog Karácsonyt kívánunk:)

2018. december 23. - Szeretem a pulykát

Minden kedves pulykahús rajongónak és fogysztónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! Ebből az alkalomból pedig egy igazi ünnepi receptet ajánlunk, ami bizonyára sok család karácsonyi asztalán már régóta a főfogás. Mindegy is, a lényeg, hogy finom:) Gesztenyével…

Tovább

Fehérborban sült pulykamell

Ünnepi fogás következik, nem kifejezetten karácsonyi, de akár még az is lehet:) Nem is ragozzuk tovább, jöjjön a recept. Fehérborban sült pulykamell Hozzávalók 4 személyre: 1 kg egész pulykamell só frissen őrölt bors 1 evőkanál szárított kakukkfű 1 evőkanál szárított majoránna 2 dl fehér…

Tovább

Tuti gyors ebéd a Karácsony előtti nagy sürgés-forgásban

A Karácsony általában (sajnos) egyet jelent azzal is, hogy azt sem tudjuk, merre áll a fejünk:) Ajándékok, bevásárlás, sütés-főzés, takarítás és még sok minden egyéb.... De ilyenkor is kell valamit az asztalra tenni, ezért most egy tényleg nagyon instant-pulykás receptet…

Tovább
süti beállítások módosítása