A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Meleg töltött tojás

2018. február 26. - Szeretem a pulykát

meleg_toltott_tojas.png
Hozzávalók személyenként

1 keményre főtt tojás
5 dkg pulykakolbász

őrölt bors
apróra vágott hagyma
1 evőkanál tejföl
őrölt pirospaprika

a tálaláshoz:
friss saláta (elhagyható)

A felkarikázott kolbászt száraz serpenyőben megpirítjuk, kiszedjük, tojásonként 1-1 szeletet félreteszünk, a többit felaprítjuk. A tojásokat félbevágjuk, a sárgáját kiszedjük, hozzákeverjük a hagymát, az apróra vágott kolbászt és a tejfölt. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk, majd visszatöltjük a tojássárgáják helyére. Tetejükre 1-1 szelet kolbászkarikát teszünk, megszórjuk pirospaprikával, a 180 fokos sütőben pedig kb. 15 percig sütjük. Friss salátával tálaljuk.

Tipp: a krémet tovább gazdagíthatjuk túróval, sajttal is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3713699710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása