Hozzávalók 4 személyre
40 dkg pulykavirsli
1 lilahagyma
2 dl rizs
4 dl alaplé
1 cukkini
só
őrölt bors
vaj
10-15 dkg parmezán
a tálaláshoz:
petrezselyemzöld
A virslit karikára vágjuk és a vajon megpirítjuk. Kiszedjük, félretesszük. A zsiradékon megpároljuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a megmosott, lecsepegtetett rizst, és addig pirítjuk, míg üveges nem lesz, majd apránként hozzákeverjük az alaplét, mindig csak annyit, amennyit felvesz a rizs. Ezt addig folytatjuk, míg az alaplé el nem fogy és a rizs meg nem fő. Hozzákeverjük a megmosott, lereszelt cukkinit , valamint a sajtot. Sózzuk, borsozzuk, elkeverjük benne a virslit, végül tálaljuk.
Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!