A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Virslis-cukkinis-rizses egytál

2018. február 13. - Szeretem a pulykát

virslis_cukkinis_rizses_egytal.png
Hozzávalók 4 személyre

40 dkg pulykavirsli
1 lilahagyma
2 dl rizs
4 dl alaplé
1 cukkini

őrölt bors
vaj
10-15 dkg parmezán

a tálaláshoz:
petrezselyemzöld

A virslit karikára vágjuk és a vajon megpirítjuk. Kiszedjük, félretesszük. A zsiradékon megpároljuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a megmosott, lecsepegtetett rizst, és addig pirítjuk, míg üveges nem lesz, majd apránként hozzákeverjük az alaplét, mindig csak annyit, amennyit felvesz a rizs. Ezt addig folytatjuk, míg az alaplé el nem fogy és a rizs meg nem fő. Hozzákeverjük a megmosott, lereszelt cukkinit , valamint a sajtot. Sózzuk, borsozzuk, elkeverjük benne a virslit, végül tálaljuk.

Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr9213661344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása