A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Raguval töltött burgonya

2018. január 22. - Szeretem a pulykát

raguval_toltott_burgonya.png
Hozzávalók 2 személyre

40 dkg darált pulykacomb
1 vöröshagyma
4 dl sűrű paradicsomlé

őrölt bors
1 evőkanál szárított bazsalikom
1 evőkanál szárított oregáno
1 evőkanál szárított majoránna
1 evőkanál méz vagy édesítőszer
2 evőkanál vaj vagy olaj
4 közepes krumpli
reszelt sajt

a tálaláshoz:
friss saláta

A krumplikat meghámozzuk, kb. 10 perc alatt, bő vízben félpuhára főzzük. 
A hagymát felkockázzuk és a zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük. Felöntjük a paradicsommal, belekeverjük a fűszereket, a mézet, majd kis lángon addig főzzük, amíg a ragu be nem sűrűsödik.
A krumplik közepét kivájjuk, megtöltjük a raguval, megszórjuk a sajttal, és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad. Friss salátával tálaljuk.

Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3413595425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása