A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Citromos cukkinileves fokhagymás pulykagolyóval

2017. augusztus 28. - Szeretem a pulykát

Hozzávalók 4 személyre 2-3 nagy cukkini1 csokor kapor1-2 gerezd fokhagyma1 dl tejfölolaj vagy zsírsó frissen őrölt bors1 citrom levea húsgolyóhoz:50 dkg darált pulykahús1 gerezd fokhagyma1 vöröshagyma apróra vágva2-4 evőkanál zabpehelysóőrölt borsa sütéshez:olaj vagy zsíra…

Tovább

Paprikás felvágott szendvicshez is

Hozzávalók50 dkg darált pulykacomb1 gerezd zúzott fokhagyma1 vöröshagymasóőrölt bors1 evőkanál morzsolt majoránna1 evőkanál őrölt pirospaprika1 nagy marék pirított vöröshagyma (elhagyható)1 pritamin- vagy kápiapaprikatovábbá:olajőrölt pirospaprika A paprikát megmossuk, a csumáját és az ereket…

Tovább

Rétestésztában sült paradicsomos darálthús

Hozzávalók 4 személyre, kb. 26 cm-es kerek sütőtálhoz50 dkg darált pulykahús4 dl sűrű paradicsomlé1 evőkanál szárított oregánó1 evőkanál szárított bazsalikom1 evőkanál szárított majoránna1 marék olívabogyó felkarikázva1-2 gerezd zúzott fokhagyma1 nagyobb vöröshagyma1 sárgarépa reszelvesóőrölt bors1…

Tovább
süti beállítások módosítása