A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Ráérős reggeli

2017. november 10. - Szeretem a pulykát

raeros_reggeli.png
Hozzávalók személyenként

15 dkg pulykacombsonka
10 -15 dkg barna csiperke
kakukkfű
1 tojás

őrölt bors
2 dkg vaj vagy kókuszzsír

a sütőtálhoz:
vaj vagy kókuszzsír

a tálaláshoz:
aprított snidling
kemény sajt (parmezán)

A zsiradékon megpirítjuk a felszeletelt gombát. Hozzáadjuk a fűszereket, valamint a felcsíkozott sonkát, és addig sütjük, míg a sonka pirosra nem sül. Zsiradékkal kikenjük a sütőtálat, beleöntjük a gombát, a sonkát, beleütjük a tojást, és 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük. Tálaláskor megszórjuk kevés reszelt sajttal, illetve apróra vágott snidlinggel.

Tipp: paleo péksüteménnyel és kókuszzsírral készítve paleo fogást, gluténmentes péksüteménnyel tálalva gluténmentes fogást kapunk.

Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr1813230547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása