Hozzávalók személyenként
15 dkg pulykacombsonka
10 -15 dkg barna csiperke
kakukkfű
1 tojás
só
őrölt bors
2 dkg vaj vagy kókuszzsír
a sütőtálhoz:
vaj vagy kókuszzsír
a tálaláshoz:
aprított snidling
kemény sajt (parmezán)
A zsiradékon megpirítjuk a felszeletelt gombát. Hozzáadjuk a fűszereket, valamint a felcsíkozott sonkát, és addig sütjük, míg a sonka pirosra nem sül. Zsiradékkal kikenjük a sütőtálat, beleöntjük a gombát, a sonkát, beleütjük a tojást, és 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük. Tálaláskor megszórjuk kevés reszelt sajttal, illetve apróra vágott snidlinggel.
Tipp: paleo péksüteménnyel és kókuszzsírral készítve paleo fogást, gluténmentes péksüteménnyel tálalva gluténmentes fogást kapunk.
Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!