A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Fűszeres pulykamell

2017. október 30. - Szeretem a pulykát

fuszeres_pulykamell.png
Hozzávalók 4 személyre

80 dkg pulykamell
10 dkg vaj
1 nagy vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
2 dl zsíros tejföl

őrölt bors
1 teáskanál őrölt pirospaprika

a tálaláshoz:
főtt rizs
aprított petrezselyemzöld (elhagyható)

A húst megmossuk, csíkokra vágjuk, a hagymát felkockázzuk. A vajat felolvasztjuk, és megpároljuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük, belekeverjük a mustárt, a fűszereket, az aprított fokhagymát és a tejfölt. Kis lángon készre sütjük, majd tetszőleges körettel, petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

Tipp: jól illik hozzá a főtt tészta és a sült krumpli is. Főtt rizzsel, sült krumplival tálalva gluténmentes fogást kapunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr713106480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása