A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Szerecsendiós pulyka

2017. október 08. - Szeretem a pulykát

szerecsendios_pulyka.png
Hozzávalók 4 személyre

50 dkg pulykamell
1 póréhagyma
3-4 dl tejszín
2 evőkanál reszelt szerecsendió

őrölt bors
2 evőkanál olaj
a körethez
főtt rizs

a díszítéshez:
petrezselyemzöld

Csíkokra vágjuk a húst, felkarikázzuk a póréhagymát. Megfuttatjuk a hagymát az olajon, majd kiszedjük az edényből, és a visszamaradt zsiradékon fehéredésig sütjük a húst. Felöntjük a tejszínnel, rátesszük a hagymát, majd sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a szerecsendiót. Jól elkeverjük, még pár percig rotyogtatjuk majd főtt rizzsel, petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr7712939073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása