A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Kolbászos-virslis kuszkusz

2024. február 03. - Szeretem a pulykát

A kuszkusz nagyon jó dolog. Többféle felhasználási módját is ismerjük, most egy úgymond magyaros ízvilágot tükröző opciót mutatunk. Jó étvágyat:)  Kolbászos-virslis kuszkusz Hozzávalók 4 személyre: 4 pár pulykavirsli karikára vágva 20 dkg pulykakolbász karikára vágva 1 vöröshagyma apróra…

Tovább

Ez régi ismerős: a székelykáposzta

Maradunk a káposzta vonalon:) Ismét egy nagyon finom étel, aminek viszont sem a nevével, sem az ízével, sem a kinézetével nincs semmi baj, sőt: egyszerűen imádjuk, úgy ahogy van:)  Székelykáposzta Hozzávalók 4-6 személyre: 20 dkg pácolt, füstölt, főtt pulykamell kockára vágva 20 dkg…

Tovább

Nem hangzik jól az elnevezés, de iszonyat finom:)

Igen, mert a savanyú káposztaleves első hallásra, de még másodikra sem az, amire menten kiugrom a fotelből és irány a konyha....  Pedig, ha tudnátok:) Nagyon finom, laktató étel, minden alkalomra jó, de ránézésre is amolyan vasárnapi ebéd.  Lássuk a részleteket:   Savanyú…

Tovább
süti beállítások módosítása