A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Variációk karácsonyi menüre: tojásos pulykatekercs

2023. december 23. - Szeretem a pulykát

Íme még egy variáció a karácsonyi menühöz: könnyen elkészíthető, nem kell hozzá feltörni a malacperselyt sem, hogy megvegyük a hozzávalókat és finom. Nem is szaporítjuk tovább a szót:) Ugye milyen jól néz ki?  Tojásos pulykatekercs Hozzávalók 4 személyre: 1 kg pulykamell vékony szeletekre…

Tovább

Hoppá, Fördős Lajos pulykát készít! De még milyet!:)

A Magyar Pulykaszövetség felkérésére az egyik legismertebb hazai chef, Fördős Lajos megmutatja, hogy Ő milyen pulykaételt készítene Karácsonyra. Ám akad egy kihívója, ezáltal a "Töltött pulyka viadal" keretében Domával kellett megküzdenie.  Lássuk a…

Tovább

Jaj de szeretjük ez is:)

Jön a Karácsony, ez bizony akármennyire is tagadjuk magunknak és másoknak, általában azzal jár, hogy túl kalkuláljuk magunkat, és a nagy zabálások időszakaként vonul be a családtörténetbe. Ezt felvezetendő, most jöjjön egy könnyebb fogás, hogy ne állandóan gyomormegterhelő ételeket együnk. Íme az…

Tovább
süti beállítások módosítása