A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Reméljük maradt még kukorica:)

2023. október 28. - Szeretem a pulykát

Az előző recept után itt egy másik kukoricával tuningolt darab. Lime? Feta sajt? Koriander? Nem fogjátok megbánni, higgyetek nekünk:) Pulykasült fetás kukoricával Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg szeletekre vágott pulykamell 20-30 dkg kukorica só őrölt pirospaprika 1 lime 10-15 dkg feta 1…

Tovább

Van élet a főtt kukoricán túl is

A kukorica érdekes alapanyag, mert habár főzve közkedvelt, még nyári büfékben is kapható, annyira nem gyökerezett meg az étel repertoárban, mert leginkább csak a konzerv kukorica kap szerepet a köretekben.  Éppen ezért talán többek figyelmét is felkelti ez a mostani recept, amely a jól bevált…

Tovább

Paprikás-krémsajtos pulykamell

Na ilyet még biztos nem csinált senki sem:)  Érdemes kipróbálni, hogy ne mindig a megszokott ízek legyenek. Jól néz ki, finom is, és fő a változatosság.  Paprikás-krémsajtos pulykamell Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg szeletekre vágott pulykamell 2-2 piros és sárga húsú paprika só 1-2…

Tovább
süti beállítások módosítása