A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Na ez már döfi:)

2021. március 28. - Szeretem a pulykát

Az úgy történt, hogy egyszer csak bevillant, hogy ilyet akarunk enni. Hát nem megcsináltuk?:):) Savanyúkáposztás pulyka Hozzávalók: 50 dkg pulykamell csíkokra vágva 1 vöröshagyma csíkokra vágva 1 evőkanál őrölt pirospaprika 2 evőkanál tejföl olaj + az elvetemültek még kolbászt is raknak…

Tovább

Gyömbéres-fokhagymás pulyka

Gyömbéres-fokhagymás pulyka Hozzávalók: 50 dkg pulykamell szeletekre vágva a páchoz: 2 gerezd fokhagyma apróra vágva + 1 citrom kifacsart leve 2-4 cm-es friss gyömbér finomra reszelve 4 evőkanál olaj 1/2 csokor petrezselyemzöld apróra vágva 1 teáskanál kurkuma só a sütéshez: olaj a…

Tovább

Szezámkrémes pulykasaláta

Engedünk a közelgő tavasz csábításának és könnyedebb fogással jövünk, mi más lehetne ez, mint egy szuper saláta. Nyami:) Szezámkrémes pulykasaláta Hozzávalók: 50 dkg pulykamell vékony csíkokra vágva (a legjobb, ha mi sütjük ki) só olaj a salátához: 1 kígyóuborka csíkokra vágva 1…

Tovább
süti beállítások módosítása